App. Arena Dorada

289.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De App. Arena Dorada is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 6150201 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote met Sunweb is ook zeker een goede optie: Appartementen Arena Dorada ligt op een perfecte plek, vlak bij de haven van Puerto del Carmen. Je bent ook nog eens zo op het strand en in een paar minuten in het centrum. Bij de appartementen blijven kan ook want er is een zwembad, een poolbar en je kunt diverse snacks bestellen. Fijne vakantie!

Over de stad Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligt in het zuiden van Lanzarote. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot de grootste, meest bekende badplaats van Lanzarote. Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Het haventje bestaat nog steeds en is een gezellig gedeelte van het oude centrum met een prima sfeer en goede restaurants. Natuurlijk kun je op het strand verschillende watersporten beoefenen. Deze badplaats is ook zeer geschikt voor kinderen, want de stranden lopen geleidelijk af in zee.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Aantal Dagen