App. BelleVue Aquarius – all inclusive

414.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De App. BelleVue Aquarius – all inclusive is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Boek nu

SKU: 150269 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote met Sunweb is ook zeker een goede optie:¬†100 meter van de haven in de badplaats Puerto del Carmen liggen appartementen BelleVue Aquaris. Deze comfortabele appartementen zijn zeer centraal gelegen en hebben een schitterend uitzicht over zee. Op het eigen terras van de appartementen kunt u ’s avonds genieten van een drankje en de zon zien onder gaan. Ook vanuit het zwembad heeft u dit mooie uitzicht. Toch liever met u voeten in het warme zand? Na een wandeling van 1000 meter kan dat. Geniet ervan!

Over de stad Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligt in het zuiden van Lanzarote. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot de grootste, meest bekende badplaats van Lanzarote. Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Het haventje bestaat nog steeds en is een gezellig gedeelte van het oude centrum met een prima sfeer en goede restaurants. Natuurlijk kunt u op het strand verschillende watersporten beoefenen en deze badplaats is ook zeer geschikt voor kinderen want de stranden lopen geleidelijk af in zee.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Aantal Dagen