App. Vista Mar

359.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De App. Vista Mar is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 6153458 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote met Sunweb is ook zeker een goede optie: Appartementen Vista Mar heeft eenvoudige, maar comfortabele appartementen op een fijne locatie in Puerto del Carmen. Je kunt hier heerlijk van het zonnetje genieten bij het zwembad. En ga je graag naar het strand dan zit je hier goed. Na een stukje wandelen kom je aan bij het mooie strand en kun je je handdoekje uitrollen en genieten van zon en zee.

Over de stad Puerto del Carmen

Puerto del Carmen ligt in het zuiden van Lanzarote. Dit voormalige vissersdorp is uitgegroeid tot de grootste, meest bekende badplaats van Lanzarote. Puerto del Carmen heeft drie grote zandstranden en een levendige boulevard met winkeltjes, terrasjes, restaurants en barretjes. Het haventje bestaat nog steeds en is een gezellig gedeelte van het oude centrum met een prima sfeer en goede restaurants. Natuurlijk kun je op het strand verschillende watersporten beoefenen. Deze badplaats is ook zeer geschikt voor kinderen, want de stranden lopen geleidelijk af in zee.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Aantal Dagen