App. Vitalclass Lanzarote

419.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De App. Vitalclass Lanzarote is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Boek nu

SKU: 196443 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote met Sunweb is ook zeker een goede optie: Appartementen Vitalclass Lanzarote is een perfect vakantieadres voor zowel jong als oud. In de sfeervolle tuin kan iedereen genieten van de zon en van lekkere, koele drankjes en natuurlijk een duik nemen in het fijne zwembad. Wegdromen kan goed in de mooie spa en voor jonge vakantiegangers is er een speeltuin en wordt er van alles georganiseerd bij de miniclub.

Over de stad Costa Teguise

Costa Teguise ligt ten noordoosten van de hoofdstad Arrecife aan de oostkust van het eiland. Deze wat rustigere en langgerekte badplaats bestaat uit een grote variatie aan hotels en appartementen met rondom prachtig aangelegde tuinen. Op Lanzarote zijn veel zwarte lavastranden te vinden, echter in Costa Teguise kunt u genieten van de gele zandstranden. Costa Teguise beschikt over vijf zandstranden die veelal aan een baai zijn gelegen. Het grootste en drukste strand is Las Cucharas bij het centrum van Costa Teguise. De zeebodem loopt hier geleidelijk af en door de altijd aanwezige wind is dit een ideale plek om te windsurfen. Andere stranden zoals El Jablillo, Los Charcos en El Ancla liggen aan een kleine baai met rotsplateaus. In het centrum van Costa Teguise en aan de gezellige boulevard treft u restaurants, barretjes en een aantal uitgaansgelegenheden aan. Naast watersporten kunt u in Costa Teguise ook de golfsport beoefenen op een prachtige 18-holes golfbaan.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Aantal Dagen