21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam in Arrecife

21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam in Arrecife

7,970.00

21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam is een prachtig op Lanzarote met maar liefst sterren tegen een mooie prijs. Boek je vakantie naar 21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam nu online bij onze partner TUI en geniet van een heerlijke Lanzarote vakantie!

Artikelnummer: 9ba4bb433880 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Boek uw vakantie naar Arrecife Lanzarote nu online tegen een scherpe prijs. Met 21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam vind u een prachtig sterren in Arrecife welke door gasten met een gewaardeerd word. Je doet je gordijnen open van je hut en ziet dat je in de haven van Funchal ligt. Het blijft een leuke verrassing hoe je uitzicht is iedere ochtend. Tijdens je ontbijt bekijk je wat je wilt zien vandaag. Je neemt eerst de kabelbaan naar de wijk Monte en bezoekt de botanische tuin en daarna wandel je door het oude centrum. Terug aan boord van de nieuwe MSC Euribia loop je nog even door je favoriete stuk van het schip de Galleria Euribia. Het blijft prachtig wat er geprojecteerd wordt op het plafond. Je frist je op in je hut en gaat naar Kaito Sushi Bar voor een heerlijk diner. Daarna ga je naar het theater en bezoek je een mooie show. De avond is nog jong dus ga je naar de discotheek aan boord Attic Club. Na een leuke avond dansen zoek je je hut op. De volgende ochtend ben je aangekomen in de haven van Las Palmas. Vandaag wil je over de duinen van Dunas Maspalomas wandelen en verder even bijkomen op het strand. De komende dagen bezoek je nog 2 Canarische Eilanden en met Lissabon en Hamburg in het verschiet valt er nog genoeg te genieten. Als je weer terug bent op de MSC Euribia besef je hoe fijn het is aan boord. Je boekt nog een behandeling de Aurea Spa en wilt ook weer graag van de glijbanen glijden van het Coral Reef Aquapark. Wil jij dit ook? Boek dan nu snel deze onvergetelijk cruise.

Extra informatie over 21 dg cruise Grand Voyage vanuit Rotterdam

Cruise per nieuw MSC Euribia, Vertrek vanuit Rotterdam, Proef dé Madeira wijn op Madeira, Veel dansplezier in de Attic Club, Verken het centrum van Las Palmas, Ultiem ontspannen in Aurea Spa

Boek deze vakantie en meer via Lanzarote.nl en geniet van dit prachtige Canarische eiland.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant