8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2 in Arrecife

8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2 in Arrecife

1,167.00

8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2 is een prachtig op Lanzarote met maar liefst sterren tegen een mooie prijs. Boek je vakantie naar 8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2 nu online bij onze partner TUI en geniet van een heerlijke Lanzarote vakantie!

Artikelnummer: 20d4100ba73b Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Boek uw vakantie naar Arrecife Lanzarote nu online tegen een scherpe prijs. Met 8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2 vind u een prachtig sterren in Arrecife welke door gasten met een gewaardeerd word. Ga mee heerlijk ontspannen aan boord van de Marella Explorer 2! Vandaag vaart het schip heel de dag op zee. Genoeg tijd voor jou om een drankje te doen in de 19th Hole om daarna aan je 'swing' te werken op de Mini golfbaan. Of kies je voor een van de vele behandelingen in de Spa And Beauty Salon? Gisteren was je nog op Lanzarote. Haar vulkanische landschap heeft je positief verrast. Morgen kom je aan op Madeira waar je ruim de tijd hebt om de stad Funchal en het Bloemeneiland zelf te ontdekken omdat de Marella Explorer 2 hier een nacht blijft liggen. Vanavond staat een lekker diner in Nonna's op de agenda waar heerlijke pasta's en pizza's op het menu staan. En dan vergeten we bijna te zeggen dat dit een Adults Only cruise is. Hoe fijn is dat.

Extra informatie over 8 dg cruise Canarische Eil Marella Explorer 2

Extra scherp ingekocht, Vertrek vanuit Las Palmas, Uniek: adults-only, Ontdek het verrassende La Palma, Inclusief drankenpakket, Met anderhalve dag op Madeira & inclusief transfers.

Boek deze vakantie en meer via Lanzarote.nl en geniet van dit prachtige Canarische eiland.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aanbieder

Ga naar de bovenkant