Aparthotel Casas Heddy in Puerto del Carmen

Aparthotel Casas Heddy in Puerto del Carmen

676.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Aparthotel Casas Heddy is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: b25adec69358 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Aparthotel Casas Heddy op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Aparthotel Casas Heddy ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 3 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Aparthotel Casas Heddy

Casas Heddy is een leuk adres voor een heerlijke tijd op het schitterende eiland Lanzarote. De kamers zijn modern ingericht en fijn om iedere dag weer in thuis te komen na een dag vol zon en zee.

Er is een zwembad voor een frisse duik en een terras waar je samen kunt genieten van een lekker drankje. Bovendien is er het Casas Heddy Life Centre, waar je kunt deelnemen aan een wekelijks programma (maandag t/m vrijdag). Van aqua-gym, yoga en fitness tot aan teambuilding tijdens een potje minigolf. Er zijn hier zelfs professionele fysiotherapeuten, personal trainers en voedingsdeskundigen aanwezig.

Vergeet ook niet een keer een mooie tour over het eiland te maken. Het vulkaanlandschap is adembenemend! Bovendien is Puerto del Carmen erg gezellig om te wandelen, te zonnen op het strand en uit eten te gaan. Fijne vakantie!

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Ga naar de bovenkant