Appartementen Labranda Playa Club in Puerto del Carmen

Appartementen Labranda Playa Club in Puerto del Carmen

664.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Appartementen Labranda Playa Club is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 750996d7830e Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Appartementen Labranda Playa Club op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Appartementen Labranda Playa Club ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 2.5 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Appartementen Labranda Playa Club

De sfeervolle appartementen van Labranda Playa Club worden omgeven door een groene en zonnige tuin en liggen midden in het bruisende centrum van Puerto del Carmen. Ondanks dat de appartementen midden in het centrum liggen is dit plekje toch een oase van rust en is het zonder enige twijfel één van de leukste appartementen van Lanzarote!

In totaal zijn er 145 appartementen die verspreid liggen over 9 verschillende witte gebouwtjes met een typische bouwstijl voor de omgeving. Dit betekent laag en wit. Precies zoals kunstenaar en architect César Manrique het bedacht had. Onder de palmbomen in de tuin vind je 2 fijne zwembaden en een grote groene ligweide. Het is er goed toeven als je lekker een dagje wilt luieren. Liever naar het strand? Na zo’n 100 stappen sta je al met je voeten in het zand!

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Ga naar de bovenkant