Bungalows Casas del Sol in Playa Blanca

Bungalows Casas del Sol in Playa Blanca

645.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Bungalows Casas del Sol is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: ba90702f61d8 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Bungalows Casas del Sol op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Bungalows Casas del Sol ligt in de stad Playa Blanca en met zijn 3.5 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Bungalows Casas del Sol

Bungalows Casas del Sol hebben een rustige ligging bij de haven van Playa Blanca. De locatie is ideaal, want zowel het rotsstrand als het gezellige centrum liggen op wandelafstand. Dit betekent dat je toffe winkeltjes, restaurants en terrasjes allemaal binnen handbereik hebt.

Het park is ruim opgezet met uitstekende bungalows die met recht ‘de huisjes van de zon’ genoemd worden. De appartementen zijn heel huiselijk ingericht en voorzien van alle comfort met een terras. De gezellige sfeer en privacy maken het geheel helemaal af.

Het zwembad voor de deur ziet er met deze aangename temperaturen extra verleidelijk uit. Rondom het water staan ligstoelen en parasols opgesteld waar je kan bijkomen van het watertrappelen, terwijl de jongste reizigers nog even doorspelen in het kinderbad.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant