Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only in Playa Blanca

Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only in Playa Blanca

755.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: d8c036791d95 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only ligt in de stad Playa Blanca en met zijn 3 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Bungalows Sandos Atlantic Gardens – adults only

Als je op zoek bent naar een volledig ontspannen vakantie, dan zit je in Bungalows Sandos Atlantic Gardens helemaal op je plek. Dit hotel is rustig gelegen en is enkel toegankelijk voor volwassen gasten. Dus tijdens deze vakantie kun je volledig in de onbezorgde vakantiemodus overschakelen, zoals bijvoorbeeld een goed boek uitlezen, zonder drukte om je heen. Er heerst namelijk altijd een heerlijke rust hier, wat dit voor de liefhebbers een waar paradijsje in de zon maakt.

De comfortabele bungalows zijn knus ingericht en liggen verspreid over het park. Ook fijn is dat je hier op basis van all inclusive verblijft, zodat je altijd alles bij de hand hebt. Ondanks de rustige ligging kun je de drukte wel opzoeken. Na ongeveer 700 meter kom je aan bij het prachtige strand en ook het centrum is niet ver. Het beste van twee werelden dus.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant