Hotel Bakour Lanzarote Splash in Puerto del Carmen

Hotel Bakour Lanzarote Splash in Puerto del Carmen

869.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Hotel Bakour Lanzarote Splash is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 69542141b3f9 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Hotel Bakour Lanzarote Splash op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Hotel Bakour Lanzarote Splash ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 4 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Hotel Bakour Lanzarote Splash

Hotel Bakour Lanzarote Splash is een heerlijk adres voor een topvakantie op het mooie Lanzarote. Het centrum van Puerto del Carmen ligt op loopafstand en het hotel beschikt over leuke faciliteiten.

Geniet op het terras bij het fijne zwembad van het zonnetje, bestel zo nu en dan een verfrissende cocktail en dommel af en toe even weg. Voor lekker eten wordt gezorgd: iedere dag staat er weer van alles voor je klaar in het restaurant.

Kinderen beleven hier iedere dag weer een feestje vanwege de kleurrijke glijbanen! En last but not least: de appartementen zijn modern ingericht en perfect om iedere dag weer in thuis te komen.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Ga naar de bovenkant