Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada in Playa Blanca

Home/Playa Blanca/Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada in Playa Blanca

Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada in Playa Blanca

779.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 772fd5c7d88e Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada ligt in de stad Playa Blanca en met zijn 4 sterren een echte aanrader. Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada heeft een fantastische ligging aan het Playa Blanca zandstrand, waardoor je eveneens prachtige uitzichten over zee hebt. Maar niet alleen strandvermaak is hier dichtbij, want het gezellige centrum is via de promenade zo bereikt. Met gezellige restaurantjes en vele (souvenir)winkeltjes is er altijd wel een reden om hier een bezoek aan te brengen.De comfortabele kamers zijn verdeeld over 3 verdiepingen. Dankzij deze laagbouw komt het hotel niet zo massaal over, ondanks dat er veel kamers zijn. Het stralende middelpunt van Hotel Dreams Lanzarote Playa Dorada is het grote zwembad van maar liefst 25 meter! Als dit nog niet genoeg is voor je, dan kun je altijd nog verkoeling zoeken in een van de andere zwembaden. Heb je zin in wat actie? Je uitleven kan in de fitnessruimte of tijdens een potje golfen. Voor juist wat meer ontspanning is er een wellnesscenter en kun je genieten in een van de restaurants, bars of tijdens het bekijken van een animatieshow.

Over de stad Playa Blanca

Playa Blanca is van oorsprong een klein vissersdorp dat is uitgegroeid tot een rustige toeristenplaats. Dit schilderachtige dorpje met voornamelijk witte huisjes is gelegen aan het zuidelijkste puntje van Lanzarote. Leuke winkeltjes, restaurants en terrasjes zijn te vinden aan de gezellige boulevard welke tot aan het haventje loopt. Playa Blanca beschikt over drie kleine, witte zandstranden waaronder Playa Flamingo en Playa Dorada. Vanuit het haventje van Playa Blanca vertrekt de boot naar het buureiland Fuerteventura, dat ook zeker een bezoek waard is.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aantal Sterren

Aanbieder

Go to Top