Sentido Aequora Lanzarote Suites in Puerto del Carmen

Sentido Aequora Lanzarote Suites in Puerto del Carmen

681.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Sentido Aequora Lanzarote Suites is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 682101ae6db2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Sentido Aequora Lanzarote Suites op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Sentido Aequora Lanzarote Suites ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 4.5 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Sentido Aequora Lanzarote Suites

Sentido Aequora Lanzarote Suites is een fijn hotel, dat op korte loopafstand van het strand Playa de los Pocillos ligt. Het is een heerlijk vakantieadres voor het hele gezin met leuke activiteiten en sportieve mogelijkheden. De hotelkamers zorgen voor een goede nachtrust. De kamers zijn ruim, verzorgd ingericht en bieden je dan ook veel comfort. ’s Morgens geniet je van een lekker ontbijt en ’s avonds heb je voor het diner keuze uit meerdere restaurants.

Dit heerlijke hotel heeft meerdere zwembaden. Kijk vol genot toe hoe de kinderen er helemaal op los spetteren in het kinderzwembad ‘The Bubbles & Splash Pool’ terwijl je zelf geniet van een lekker drankje. Fijne vakantie!

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant