TIME TO SMILE Guinate Club in Puerto del Carmen

TIME TO SMILE Guinate Club in Puerto del Carmen

645.00

TIME TO SMILE Guinate Club is een prachtig appartement op Lanzarote met maar liefst 4 sterren tegen een mooie prijs. Boek je vakantie naar TIME TO SMILE Guinate Club nu online bij onze partner TUI en geniet van een heerlijke Lanzarote vakantie!

Artikelnummer: eac22ae1f3c6 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek uw vakantie naar Puerto del Carmen Lanzarote nu online tegen een scherpe prijs. Met TIME TO SMILE Guinate Club vind u een prachtig 4 sterren appartement in Puerto del Carmen welke door gasten met een 8.5 gewaardeerd word. Comfortabele bedden, een luxe inloopdouche en een moderne keuken waar zélfs aan het koffiezetapparaat en de broodrooster is gedacht. In dit moderne hotel voel je je snel thuis. Met één klein verschil. Deze luxe appartementen liggen op 600 meter van een breed zandstrand, waar de zon bijna iedere dag schijnt. En wil je flaneren, dan ligt de boulevard van Puerto del Carmen om de hoek. Je Nederlandstalige host ofwel aanspreekpunt voor álles is zes dagen per week te vinden in TIME TO SMILE Guinate Club. Zij kent Lanzarote op het duimpje en heeft meer tips dan in menig reisgids staat. Je hoeft alleen maar op te staan van je comfortabele ligbed …

Extra informatie over TIME TO SMILE Guinate Club

Het beste op Lanzarote, Het strand lekker dichtbij, Verzorgde appartementen, Gezellig kokkerellen, of uit eten, Lekkere koffie van de coffee bar, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Boek deze vakantie en meer via Lanzarote.nl en geniet van dit prachtige Canarische eiland.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Accommodatie type

Aanbieder

Ga naar de bovenkant