Yaiza

Home/Yaiza

yaizaYaiza

Is misschien wel het mooiste dorpje van Spanje en heeft hierdoor bij diverse reisorganisaties al prijzen gewonnen. Yaiza is een typisch dorpje op Lanzarote als je kijkt naar de vormgeving en architectuur. Het plaatsje straalt rust uit door o.a. de witte muren en laagbouw, verder word Yaiza gekenmerkt door zijn smetteloze straatjes waardoor de uitstraling van dit plaatsje prachtig is, de witte muren en de groene begroeiing, groene kozijnen en de schone straten zorgen er wat ons betreft voor dat de verkiezing van het mooiste dorpje van Spanje terecht hierop gevallen is, het is in ieder geval een, zo niet het mooiste dorpje van Lanzarote.

Moeite waard om te bezoeken

Eigenlijk is dit wat ons betreft al wel duidelijk, als u op vakantie gaat naar Lanzarote is een dagje naar Yaiza toe zeker de moeite waard. Als u van een stukje cultuur houdt, een prachtig dorpje en de contrast tussen een schilderachtig dorpje met daarachter gelegen een bijna uitgestorven vulkanisch gebied dan is het ook voor u een aanrader om een bezoekje aan de omgeving van Yaiza te brengen.

Qua hotels is er niet veel te verkrijgen in Yaiza zelf, maar in de directe omgeving heeft u genoeg mogelijkheden om een leuk hotel te vinden, en Lanzarote is gelukkig niet zo groot. Via onze vakantie vergelijkingstool kunt u makkelijk en snel kijken welke plaats het handigst voor u is, en of er iets beschikbaar is. Als u op zoek bent naar een leuke zon, zee en strandvakantie en toch ook in de buurt van Yaiza wilt zitten dan is Puerto del Carmen een tip.

Titel

Ga naar de bovenkant