lanzarote-2Auto huren op Lanzarote

Wanneer je een auto wilt huren op Lanzarote zul je er al snel achter komen dat er vele bedrijfjes zijn die auto’s aanbieden voor een leuke prijs maar schijn bedriegt! Vaak is de verzekering niet goed geregeld en kloppen de bedragen niet, de meeste bedrijven zijn dan ook niet te vertrouwen en wij raden het dan ook af om bij deze vaak kleine bedrijfjes langs de weg een auto te huren. Er zijn echter enkele auto verhuur bedrijven te vinden op Lanzarote die wel alle benodigde papieren hebben en alles netjes regelen. Wij hebben voor u de autoverhuur bedrijven onderzocht en zijn tot de conclusie gekomen dat u het beste een auto, brommer of motor kunt huren bij Cheapcars.nl of bij Hertz.

Cheapcars

Cheapcars is een bedrijf welke zich richt op het alles in 1 pakket speciaal voor u. Geen gedoe meer met allerlei zaken ter plekke uitzoeken voor het huren van een auto, het regelen van verzekeringen etc. Nee, gewoon makkelijk vooraf een auto uitzoeken waarbij alles meteen geregeld is voor het afgesproken bedrag dat is wat Cheapcars is en daarom hebben we deze autoverhuurder voor u ook op 1 gezet. U weet namelijk van tevoren al waar u aan toe bent en kunt op vakantie dan ook daadwerkelijk genieten van een vakantie zonder extra gedoe.

Hertz

Hertz is een, zo niet de grootste autoverhuurder wereldwijd. Met meer dan 8100 locaties wereldwijd in 150 landen zijn ze overal vertegenwoordigd, en dit komt omdat hun concept waar dan ook in de wereld overal identiek is. U huurt namelijk een auto tegen vaste voorwaarden, afgesproken prijs en heldere afspraken. Als u een auto huurt bij Hertz weet u waar u aan toe bent en de prijs is gewoon goed te noemen, hierdoor kunt u ook op Lanzarote onbezorgd genieten van een geweldige vakantie en er makkelijk op uit gaan met uw gehuurde auto.