Puerto del Carmen

puerto-del-carmenPuerto del Carmen

Deze bekende badplaats op Lanzarote is van oorsprong een vissersdorpje en inmiddels uitgegroeid tot een heerlijke plek om van je vakantie te genieten. Deze badplaats heeft met zo’n 6 kilometer strand waar langs allerlei voorzieningen zijn gebouwd rondom het toerisme toch niet het aanblik van een badplaats waar massa toerisme aanwezig is. Dit komt mede door Cesar Manrique welke voor heel Lanzarote heeft gestreden om ondanks het steeds grootschaliger wordende toerisme toch de look and feels van het eiland zoveel mogelijk te bewaken. Hierdoor is ook in Puerto del Carmen geen echte hoogbouw aanwezig en is de opbouw van deze badplaats ruim en met lichte kleuren opgezet. Het is hier heerlijk vakantie vieren en het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen bij de hotels die er beschikbaar zijn.

Een vakantie naar de badplaats van Lanzarote boek je nu eenvoudig online via een van onze reispartners. De diverse pakketreizen zijn zo samengesteld om jou een heerlijke vakantie naar dit Canarische eiland te bezorgen. Kijk rustig rond en boek jou favoriete accommodatie!

Algemene informatie

Ondanks dat Puerto del Carmen de grootste badplaats van Lanzarote is, is het door de regel van max 4 verdiepingen in de hoogte bouwen en de kleurgeving van de diverse gevels toch niet zo massaal ogend. Tevens is de boulevard mooi opgezet waardoor je als toerist zijnde heerlijk kunt genieten van de leuke opbouw van deze badplaats zonder dat je echt het gevoel hebt dat alles hier neergezet is voor jou zijnde als toerist. Tevens kunt u ook nog wel stukjes bekijken van de oude stad Puerto del Carmen ondanks dat het meeste inmiddels zo gerenoveerd is dat alles mooi in de stijl van de hele stad pas.

Nuttige tips

Puerto del Carmen staat vooral bekend om zijn mooie brede stranden waar van alles te beleven is en ook van alles aan vast zit. U heeft hier een ruime keuze uit leuke restaurantjes en bars, maar ook het uitgaansleven hier is gezellig en ook zeker aan te raden. Verder kunt u hier ook echt uw strandvakantie houden, de stranden van Puerto del Carmen zijn groot en daardoor heeft u genoeg plek om fatsoenlijk uw handdoek neer te leggen en lekker van uw strandvakantie op Lanzarote te genieten. Verder kunt u in de omgeving van Puerto del Carmen lekker genieten van een fietstocht langs de kust of de binnenlanden in.

Hotels

Een hotel vinden en boeken naar Puerto del Carmen op Lanzarote is geen probleem. Tegenwoordig kan je namelijk eenvoudig online de diverse reviews teruglezen. Daarnaast is een pakketreis ook niet altijd meer standaard. Natuurlijk is het gemakkelijk dat een reisorganisatie voor jou een vlucht, transfer en hotel tegelijk verkoopt waarin alles geregeld is. Maar op Lanzarote kan je dit ook prima zelf samenstellen, het is alleen wat meer werk. Let op als je zelf een vakantie samenstelt goed op de diverse tijden. Je zit er namelijk niet op te wachten dat je om 7 uur ’s ochtends aankomt en pas om 20.00 kan inchecken in je hotel als extreem voorbeeld. Je wilt natuurlijk meteen lekker gaan genieten van dit prachtige eiland.

Aan hotels is op Puerto del Carmen net zoals eigenlijk heel Lanzarote geen gebrek. Via onze vakantie vergelijker kunt u makkelijk en snel een filter zetten zodat de hotels die het dichts bij uw wensen liggen netjes overzichtelijk op een rijtje komen te staan. Boek uw vakantie naar Puerto del Carmen hierdoor makkelijk en snel via Lanzerote.nl.

Titel

Ga naar de bovenkant