Vliegtickets Lanzarote

Vliegtickets Lanzarote kunt u gemakkelijk online boeken, bij onze aangesloten partners kunt u prijzen vergelijken en uw vliegtickets bestellen. Lanzarote kan met de boot of vliegtuig bereikt worden, zo’n 94% komt aan met het vliegtuig. Er zijn vele vliegmaatschappijen die vliegtickets Lanzarote aanbieden en u kunt dan ook zelf een keuze maken met welke maatschappij u graag vliegt. Er gaan vele vluchten naar Lanzarote en u kunt dan ook gemakkelijk zoeken op datum.

Veel mensen boeken een complete vakantie maar het is vaak een stuk voordeliger om enkel een vliegticket te boeken. Wanneer u enkel een ticket boekt en ter plaatse op zoek gaat naar een hotel, appartement, villa of vakantiehuis zult u vaak een stuk minder betalen dan vooraf boeken vanaf thuis.


Aankomst in Lanzarote
Bij aankomst op het Canarische eiland komt u in direct in contact met de prachtige cultuur en unieke historie. Vanaf het vliegveld kunt u met bus of taxi eenvoudig uw eindbestemming bereiken en op zoek gaan naar een hotel of villa voor uw vakantie. Het aanbod aan slaaplocaties op het eiland is groot en afhankelijk van de stad waar u verblijft heeft u talloze opties. Of u nu een klein of groot budget heeft voor uw vakantie, u kunt altijd een ideale slaapplek vinden.
Wanneer u een vliegticket naar Lanzarote heeft aangeschaft is de kans groot dat u aankomt in Arrecife. Dit is één van de grootste steden op het eiland. De stad ligt in het oosten van het eiland en is een centrale locatie voor toeristen die naar noord, zuid of west willen vertrekken om daar te genieten van de vakantie. Als u op vakantie gaat dan kunt u bij uw vliegtickets naar Lanzarote het best Arrecife als aankomststad selecteren.

Met het vliegtuig naar Lanzarote
De vluchten naar het noordelijke Canarische eiland vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol. Na een reistijd van twee uur komt u aan op het vliegveld en kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten om spoedig bij uw hotel of villa aan te komen. Bij het vliegveld bevinden zich talloze bushaltes en taxiplaatsen waar u de reis naar uw eindbestemming mee kunt afleggen.

Lanzarote is een van de Canarische eilanden en valt hiermee wettelijk onder Spanje. De weersomstandigheden op het eiland zijn bijzonder Spaans. Het eiland is bekend om haar goudgele stranden en prachtige blauwe zeeën waar u tijdens uw vakantie eindeloos van kunt genieten. Zon, zee en strand zijn een ideale combinatie voor een fijne en relaxte vakantie. De stranden rondom de stad Playa Mujeres zijn een wonderlijke bestemming die u tijdens uw vakantie niet mag missen. Maar ook een van de vele andere stranden die het eiland rijk is kan voldoen als locatie om te genieten van een geweldige zonsondergang.

Doordat Lanzarote een eiland midden in de zee is zijn er talloze mogelijkheden op het gebied van waterrecreatie. Met een temperatuur die zelfs in de winter niet onder de 20 graden komt is het eiland elke dag een paradijs om plezier te beleven met deze waterrecreatie. Neem plaats op de bananenboot, ga diepzeeduiken of maak samen met uw partner of gezin een bootreis over het eindeloze blauwe water rondom het eiland.

In onderstaande ticket vergelijker kunt u zeer eenvoudig vliegtickets naar Lanzarote zoeken en bekijken welke vliegtuigmaatschappij het goedkoopste ticket aanbiedt. Door uw ticket geruime tijd voor uw vakantie te kopen kunt u flink besparen op de prijs. De vergelijker toont de beste resultaten op basis van het vliegveld waar u wilt vertrekken en landen, de data waarop u wilt vertrekken en terugkeren, en het aantal reizigers. De prijzen van talloze vliegtuigmaatschappijen worden in een duidelijk overzicht weergeven zodat u direct kunt zien waar u het goedkoopste ticket aanschaft. Niets gevonden? Bekijk dan het uitgebreide aanbod voordelige vliegtickets op Reizen Paleis.

Bekijk direct waar u het minst betaalt voor een vliegticket naar Lanzarote en vertrek binnenkort om te genieten van een welverdiende vakantie.