excursie-lanzaroteExcursies Lanzarote

Op Lanzarote kunt u vele excursies doen. Of u nu van een prachtige rondwandeling houdt of lekker van een avontuurlijke toch langs de bergwanden van Lanzarote, er is eigenlijk voor iedereen wat wils. Naast een lekkere luie zonvakantie is het natuurlijk ook leuk als u terugkomt in Nederland dat u met een mooi vakantieverhaal thuiskomt. Of u nu een luie excursie wilt doen, of mooie foto momentjes wilt beleven, het kan allemaal. Om maar een paar excursies voor u op een rijtje te zetten wat u kunt doen:

  • Een bustocht over de zuid route, deze excursie maakt u per bus door het nationale park van Timanfaya welke u door de zoutpannen voert en een hele dag duurt. Hierbij ziet u de prachtige vulkanische natuur van de zuidkant van het eiland.
  • Een rondtocht over heel het eiland met de bus, hierbij ziet u alle bezienswaardigheden van het eiland Lanzarote in een vogelvlucht.
  • Jeepsafari Fuerteventura – U gaat dan met de boot naar het naastgelegen eiland Fuerteventura welke bekend staat om zijn mooie goudgele stranden. Op dit eiland gaat de tocht verder per jeep waarbij u het eiland gaat verkennen, met ondertussen een pauze om lekker te eten, te zwemmen en natuurlijk te genieten van de omgeving.

Naast bovenstaande excursies zijn er natuurlijk nog diverse andere excursies ter plekke te boeken op Lanzarote. Via uw reisaanbieder krijgt u het complete aanbod aan excursies van dat moment zodat u rustig kunt kijken wat u wilt gaan doen, hierdoor heeft u altijd een ruime keuze en kunt u dan beslissen of u aan een excursie vast wilt zitten of niet. Wij zouden in ieder geval aanraden om 1 excursie te doen, omdat u vaak met een excursie een hele andere kijkt heeft op de omgeving dan als u op eigen houtje gaat. Vaak kunt u via een welkom-bijeenkomst gemakkelijk excursies boeken via uw reisoperator.