13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity in Arrecife

13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity in Arrecife

2,153.00

13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity is een prachtig op Lanzarote met maar liefst sterren tegen een mooie prijs. Boek je vakantie naar 13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity nu online bij onze partner TUI en geniet van een heerlijke Lanzarote vakantie!

Artikelnummer: c891eac3cfd6 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Boek uw vakantie naar Arrecife Lanzarote nu online tegen een scherpe prijs. Met 13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity vind u een prachtig sterren in Arrecife welke door gasten met een gewaardeerd word. Wil je even ontsnappen aan de winter in Nederland? Ga dan mee met de Celebrity Infinity. Ontdek op Lanzarote, Tenerife en Gran Canaria hoe veelzijdig de Canarische Eilanden zijn. Stranden, steden en natuur, ze hebben het alledrie! Maar wel elke op een andere manier. Het Spaanse vasteland heeft natuurlijk ook genoeg te bieden. Verken één van de oudste steden van Europa Cádiz. Een bezoek aan de Kathedraal van Cádiz, Parque Genovés en het Castillo de San Sebastian zijn zeker de moeite waard. Bezoek in Málaga een mooie Flamenco show of verken de stad per fiets en strijk neer op een terras en bestel wat heerlijke tapas. Elke dag keer je weer terug naar de Celebrity Infinity, deze rederij staat bekend om zijn geweldige service en heerlijk eten. Tel daarbij op een Welness, theater en gezellige bars, dan kan het niet anders dan dat dit een top vakantie wordt.

Extra informatie over 13 dg cruise Canarische Eil Celebrity Infinity

Vertrek vanuit Barcelona, Bezoek de Alcazaba in Málaga, Geniet van de spa aan boord, Zie de oude medina van Casablanca, Geweldig diner in Le Petit Chef, Met 3 Canarische Eilanden & inclusief transfers.

Boek deze vakantie en meer via Lanzarote.nl en geniet van dit prachtige Canarische eiland.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Aanbieder

Ga naar de bovenkant