Appartementen Sands Beach Resort in Costa Teguise

Appartementen Sands Beach Resort in Costa Teguise

468.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Appartementen Sands Beach Resort is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: 15894ce644b9 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Appartementen Sands Beach Resort op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Appartementen Sands Beach Resort ligt in de stad Costa Teguise en met zijn 3.5 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Appartementen Sands Beach Resort

Appartementen Sands Beach Resort is een beleving op zich: wat een prachtig vakantiecomplex is dit! Het is allereerst uitermate geschikt voor families met kinderen, mede dankzij de vele faciliteiten. Daarnaast zorgt de gezellige sfeer, de luxe uitstraling en een hoog comfort voor een onbezorgde vakantie voor jong en oud. En hoe lekker is het wel niet om de deur uit te stappen en gelijk met je voeten in het zand te staan? Het complex is namelijk voorzien van een lagune met privéstrand waar de kinderen vrij in kunnen spelen.

Ook kunnen zij zich vermaken in één van de verschillende zwembaden, waarvan zeker het nieuwste zwembad een groot pluspunt is. Dit zwembad is maar liefst 25 meter lang en heeft 8 banen. In de lagune ligt een eiland waar je eventueel ook gelijk een lekker drankje aan de bar kunt bestellen. Als je nog meer ontspanning wenst kun je ook nog een bezoekje brengen aan het wellnesscenter, of je laten vermaken door het fanatieke animatieteam. De comfortabele appartementen zelf zijn in villastijl gebouwd rondom de diverse zwembaden. Al met al kom je in dit populaire vakantiecomplex niets tekort!

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Ga naar de bovenkant