Bungalows Club Playa Blanca in Playa Blanca

Bungalows Club Playa Blanca in Playa Blanca

967.00

Bungalows Club Playa Blanca is een prachtig appartement op Lanzarote met maar liefst 4 sterren tegen een mooie prijs. Boek je vakantie naar Bungalows Club Playa Blanca nu online bij onze partner TUI en geniet van een heerlijke Lanzarote vakantie!

Artikelnummer: ec6bb4d56e96 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Boek uw vakantie naar Playa Blanca Lanzarote nu online tegen een scherpe prijs. Met Bungalows Club Playa Blanca vind u een prachtig 4 sterren appartement in Playa Blanca welke door gasten met een 8.1 gewaardeerd word. Wie een zonvakantie op Lanzarote op de wishlist heeft staan, komt naar Club Playa Blanca. Zo geliefd, dat veel Nederlanders er keer op keer terugkomen. Zou het liggen aan die plonsklare zwembaden of aan een eigen terras bij je bungalow? Alles is inclusief, van de pannenkoeken bij het ontbijt tot aan de aerobicsles op het park. Onze favoriet hier is het Dino waterpark om de hoek. Boek de onbeperkte toegang erbij wanneer je echt veel waterplezier wilt hebben. Een aanrader in het gezellige Playa Blanca!

Extra informatie over Bungalows Club Playa Blanca

Aan de kinderen geen kind, Basic, goed geprijsde bungalows, Gelegen in een groene oase, Om de hoek een waterpark, Met splashfactor 7, Of meedoen met de animatie & inclusief transfers.

Boek deze vakantie en meer via Lanzarote.nl en geniet van dit prachtige Canarische eiland.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Accommodatie type

Aanbieder

Ga naar de bovenkant