Plus Fariones Suite Hotel in Puerto del Carmen

Plus Fariones Suite Hotel in Puerto del Carmen

1,098.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De Plus Fariones Suite Hotel is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: bc87e8af3e97 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Plus Fariones Suite Hotel op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het Plus Fariones Suite Hotel ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 4.5 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over Plus Fariones Suite Hotel

Plus Fariones Suite Hotel ligt op een perfecte plek in Puerto del Carmen. Vanaf het langgerekte zonneterras loop je zo het brede strand op, fantastisch! Ook als je gezellig over de boulevard wilt slenteren dan zit je hier goed want deze ligt om de hoek. En na een stukje wandelen kom je al aan bij het levendige deel met bars, pubs en restaurants.

Een dagje bij het zwembad is een feestje in dit hotel. Er zijn twee grote zwembaden, waarvan één met een langzaam aflopende bodem. Ideaal als je met kleine kinderen op vakantie bent. Voor hen is er ook nog een apart kinderbadje waar zij hun energie in kwijt kunnen.

De suites van Plus Fariones Suite Hotel zijn ruim en netjes ingericht. Heerlijk om hier in thuis te komen na een zonnige vakantiedag. In het restaurant staat iedere dag een smakelijk buffet voor je klaar en daarna is er minidisco en wordt er nog gezorgd voor wat entertainment in de vorm van live muziek of een spel.

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Ga naar de bovenkant