R2 Aparthotel Bahía Kontiki in Puerto del Carmen

R2 Aparthotel Bahía Kontiki in Puerto del Carmen

676.00

Een heerlijke vakantie naar Lanzarote boekt u nu makkelijk en snel met Sunweb! De R2 Aparthotel Bahía Kontiki is zo’n vakantie tegen een mooie prijs.

Artikelnummer: cccb3fbf11bd Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

R2 Aparthotel Bahía Kontiki op Lanzarote is nu te boeken voor een mooie prijs. Het R2 Aparthotel Bahía Kontiki ligt in de stad Puerto del Carmen en met zijn 4 sterren een echte aanrader. Geniet van dit prachtige Canarische eiland deze zomer en boek deze nu online!

Over R2 Aparthotel Bahía Kontiki

R2 Aparthotel Bahia Kontiki is een mooi aparthotel met een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. Dit ontspannende vakantieverblijf is een perfecte keuze als je op zoek bent naar rust, maar toch wil genieten van de mooiste badplaats van Lanzarote. Wanneer je ’s ochtends wakker wordt geniet je vanuit je appartement met een bakje koffie op je eigen balkon of terras. Verplaats vervolgens naar het zwembad en terwijl je een verfrissende duik neemt geniet je van het prachtige uitzicht op de ruisende golven. Na een heerlijke dag aan het zwembad loop je naar het centrum van Puerto del Carmen en proef je de beste tapas onder het genot van een lekker glaasje wijn. Dat is pas echt vakantie vieren!

Extra informatie

Land

Regio

Plaats

Type Accomodatie

Aantal Sterren

Aanbieder

Titel

Ga naar de bovenkant